Header Signerie 10 Euro verzending

Stappenplan voor de perfecte banner

Iedereen is op zoek naar de perfecte banner. Maar hoe kom je tot een mooi ontwerp? Om u op weg te helpen met het ontwerpen van uw roll-up banner, hebben wij vier gouden tips op een rijtje gezet. Een banner valt of staat immers met het ontwerp!

 

Tip 1: Ga op zoek naar inspiratie

Banners ontwerpen begint bij inspiratie. Ga dus op zoek naar mooie teksten, foto’s en designs om zo ideeën op te doen voor uw eigen banner.

Belangrijk om te onthouden is dat een korte boodschap die aantrekkelijk is, het meest effectief is. Daarnaast geldt vaak: een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Inspiratie bij banner ontwerpen

 

Tip 2: Design, relax and go on

Tijdens het ontwerpen van een banner zijn een aantal dingen belangrijk:

- Laat uw logo of bedrijfsnaam opvallen.

- Maak gebruik van kleur, om zo uw banner te onderscheiden van de rest. Zorg er wel voor dat de kleuren passen bij uw stijl, logo en afbeeldingen.

- Mensen scannen informatie van links naar rechts. Met dit in uw achterhoofd kunt u prioriteiten stellen wat betreft de tekst op uw banner.

Ontwerpen van een banner is een proces. Las af en toe een pauze in om vervolgens met een frisse blik weer verder te gaan.

Tips bij banner ontwerpen

 

Tip 3: Leef je in

Uw banner dient een bepaald doel en een bepaalde doelgroep. Gebruik deze informatie en spits uw ontwerp toe op de doelgroep die u voor ogen hebt.

Zorg er voor dat uw banner een call to action heeft, zodat hij de mensen daar naartoe leidt waar u ze wilt hebben. Gebruik daarnaast mooie afbeeldingen die bij het thema passen. Dit zorgt ervoor dat mensen zich herkennen in uw banner.

Leef je in tijdens banner ontwerpen

 

Tip 4: Kom tot een ontwerp

Het is tijd om de knoop door te hakken. Zodra wij uw ontwerp binnen hebben, werpen wij er altijd zelf nog een blik op om zo met u mee te kunnen denken. Vervolgens kunt u kiezen voor doekbedrukking of een roll-up banner in verschillende prijsklassen.

Een eenvoudig stappenplan voor het aanleveren van drukwerk kunt u vinden op: aanleveren drukwerk. Zodra alles in orde is, gaat het ontwerp richting de printafdeling en heeft u binnen enkele dagen uw banner in huis! 

Wij hopen dat deze pagina informatief en inspirerend was. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mailen naar verkoop@signerie.nl of bellen naar 085-4890032. 

Veel plezier met het maken van uw banner!

Afronden van uw banner ontwerp

Copyright 2018 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.

🍪 Cookie instellingen
Fijn dat u er bent! We helpen u graag zo optimaal mogelijk en gebruiken hiervoor cookies. Stel ze hieronder naar wens in. Deze instellingen kunt u altijd wijzigen.